Pengikut

Rabu, 13 Mac 2013

~Cloth Label~

Anda mahu memulakan perniagaan pakaian jenama anda sendiri?
Mahu bermula secara kecil - kecilan?
dengan kami, minima tempahan label ada 50keping sahaja dengan harga 50sen/sekeping.RM 25 untuk 50keping.

berapa lama masa yang diperlukan untuk menyiapkan tempahan ini?
kami meminta masa bertenang 2minggu.ini kerana tempahan ini dibuat pada waktu malam sahaja. kebiasaannya 3hr sudah dapat disiapkan.

bagaimana saya ingin menempahnya?
boleh hantar mesej pada kami di page ini. jika anda sudah anda design sendiri (dlm format. jpeg), anda boleh hntrkan kepada kami.jika tiada, upah untuk design label anda hanya RM10.

HARGA
RM25 untuk 50keping.

DESIGN:RM10

34 ulasan:

Hidayah Hisham berkata...

Hai, masih terima tempahan x?
Kalau masih terima tempahan, blh x sy dptkn contact no supaya senang berhubung?
Ini no sy 0194729052..
Terima kasih...

una ahmad berkata...

Hubungi saya secepat mungkin 0174022801

azah jamil berkata...

Salam.. sy berminat.. tolong contact sy ye.. 0137419237

hamizah redzwan berkata...

assalam..sye berminat nk tempah..wassap 0126383795

cik merah berkata...

Salam. I'd like to place an order. Pls email me at iliani7878@gmail.com

sweet berkata...

Sila hubungi sy 0174988872 berkenaan label jenama ni @ email marliana_omar@yahoo.com.my

Syafiqah Arina berkata...

saya mahu menempah . mohon emel saya syafiqah_arina@yahoo.com.my

Nurul Najiha berkata...

Masih ambil tempahan tak ?

lia berkata...

Sy pun berminat...boleh email sy tak..
lialuvsya@gmail.com.my
tq!

lia berkata...

Sy pun berminat...boleh email sy tak..
lialuvsya@gmail.com.my
tq!

mastura zainal berkata...

Masih terima tempahan? Saya berminat, bokeh tak email saya mas2razainal@gmail.com

Kamarudin Tawang berkata...

sy pon nak . 0163710140/0142153179

Jais Ali berkata...

Ws sy ye : 0177680296

baby pillo berkata...

Plz whtsapp 0193079836. Tq

Hazra berkata...

Assalamualaikum. Masih terima tempahan? Sy berminat. Please pm me 0165859383

Hazra berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Branz Denz berkata...

Hi...masih menerima tempahan? Sy sangat berminat. Blh la whatsapp sy 0168186239

nurul saadah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hafsah Omar berkata...

Sy nak order. Boleh contact sy 0132503106?

Hafsah Omar berkata...

Sy nak order. Boleh contact sy 0132503106?

nur syuhada Ramli berkata...

Mohon contact sy 0199289640 (whtsp).. sy berminat.. atay email sy di syuhada.ramli95@gmail.com

nur syuhada Ramli berkata...

Mohon contact sy 0199289640 (whtsp).. sy berminat.. atay email sy di syuhada.ramli95@gmail.com

Unknown berkata...

Masih terima tempahan tak? If anything noleh whatsapp atau contect sy di no 018-763 6962

Mastiqah Adina Mustopha Teleshop berkata...

Masih terima tempahan tak? If anything noleh whatsapp atau contect sy di no 018-763 6962

Norsam Hamzah berkata...

Assalam sis. cmna nak tempah ni ya? boleh contact saya tak? 0109206847

Nor Aisyah Ab Kahar berkata...

Assalam sis...masih terima tempahan? Mohon contact saya ya..0139339903

Intan suraya berkata...

Masih terima tempahan.01139303149..kalo boleh wasap sy

Intan suraya berkata...

Masih terima tempahan.01139303149..kalo boleh wasap sy

Nurulaaina Rosli berkata...

Saya mahu tempah mohon wasap sy 01112337960..

aisyah yahya berkata...

assalam miss sy nak order label cloth.. please contact sy di no 012-7657963 (aisyah).. urgent..

aku dia selamanya berkata...

assalamualaikum sis.... saya nak tempah label cloth... boleh contact saya 0193368208 - kamsiah... plzzzz.....

jefri husein berkata...

Tlg email detail...
jep0303@gmail.com

mizz lieya berkata...

Salam bleh email detail : mizzlieya90@gmail.com

the Capital S berkata...

Saya nk order mcm mne ya.. tlong wasap 0148136352..